Home Gelderland Achterhoek Insluiping in Aalten

Insluiping in Aalten

Dinsdagmiddag 12 maart trof de bewoner van een boerderij aan de Derde Broekdijk in Aalten drie insluipers aan op zijn erf. Nadat de bewoner elders op het erf aan het werk was geweest en in zijn woning kwam, trof hij één van de insluipers aan in de woonkamer. Die ging bij het zien van de bewoner snel naar buiten. Op het erf bleken nog twee personen rond te lopen. De drie gingen er vandoor in een oude, smerige Mercedes-bus met witte kentekenplaten. Op het moment dat het busje de weg opreed, moest de bestuurder van een rode bestelbus sterk afremmen om een aanrijding met het Mercedes-busje te voorkomen.

Uit de woning bleken goederen te zijn ontvreemd. Daarnaast was sommige apparatuur al losgekoppeld, waarschijnlijk om te worden weggenomen.

Signalementen

Dader 1:
Man van ongeveer 1.80m. lang;
Kort donker haar;
Fors postuur;
Droeg twee gouden oorbellen;
Droeg een spijkerbroek en een zwarte leren jas.

Dader 2 en 3:
Droegen een donkerblauw trainingspak, met iets rood bij de zakken.

De politie is op zoek naar de bestuurder van deze rode bestelbus. Mogelijk heeft deze bestuurder informatie die kan helpen bij het vinden van de daders. De bestuurder wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Gezocht – Winkeldiefstal – Catharinastraat – Doetinchem

Aan de Catharinastraat in Doetinchem stalen drie mannen twee laptops uit een elektronicawi…