Home Zuid-Holland Den Haag Hennep en auto-onderdelen in woning

Hennep en auto-onderdelen in woning

Politieagenten hielden vrijdag 8 maart om 18.45 uur in een woning aan de Hengelolaan in Den Haag twee verdachten (15 en 24 jaar) aan op verdenking van bezit van hennep en de aanwezigheid van een groot aantal auto-onderdelen.

De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van klachten van bewoners uit de buurt. Zo zou er vooral in de nachtelijke uren sprake zijn van veel bedrijvigheid in en rond de woning. Toen de politie in de woning een onderzoek instelde, troffen zij de twee verdachten aan en vijf zakken met hennep. Ook vonden de agenten een grote hoeveelheid auto-onderdelen waarvan de herkomst niet duidelijk was. De politie nam die onderdelen in beslag. Ook een kluis werd in beslag genomen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…