Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt getuige in onderzoek naar vluchtende automobilist

Politie zoekt getuige in onderzoek naar vluchtende automobilist

De politie is op zoek naar een vrouw die woensdag 6 februari met een kinderwagen bij de kruising Parallelweg met de Wouwermanstraat liep. De vrouw, die een hoofddoek droeg, stak omstreeks 14.00 uur de kruising over. Op dat moment kwam er een auto met hoge snelheid aangereden. De vrouw kon nog net voor de auto langs met de kinderwagen wegspringen.

De politie wist die dag na een achtervolging de bestuurder van de auto, een 53-jarige Delftenaar, aan te houden. De bestuurder veroorzaakte meerdere aanrijdingen nadat hij zonder duidelijke aanleiding was weggereden tijdens een bekeuringsituatie. De bestuurder veroorzaakte diverse gevaarlijke verkeerssituaties. De politie wist de bestuurder uiteindelijk aan te houden door op de banden van de auto te schieten.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…