Home Utrecht Getuigen gezocht diefstal met geweld

Getuigen gezocht diefstal met geweld

Donderdag 7 februari werd een belaagd door een groepje jongens. Ze wilden spullen van de man stelen, die echter niks bij zich. De politie zoekt getuigen. Rond 19.00 uur fietste een 61-jarige man uit Utrecht onder de Paul Krugerbrug richting de Muntkade. Hij zag vier jongens in tegengestelde richting aan komen lopen. Twee van hen liepen op het voetpad, twee op het fietspad.

Op het moment dat de Utrecht langs de twee op het fietspad wilde fietsen, werd zijn fiets vastgepakt. De Utrechter moest afstappen waarna een van de jongens hem sloeg. Hierop pakte hij de jongen vast. Een andere jongen pakte de 61-jarige man van achteren vast en begon naar spullen te zoeken. Hierbij werd hij ook geschopt. Toen de jongens niks vonden, liepen ze weg in de richting van de Muntkade.

De Utrechter is zelf naar het ziekenhuis gegaan waar een wond bij zijn oog is gehecht. Het ging om vier jongens rond de 16/17 jaar. Twee van hen droegen een zwarte glimmende jas met bontkraag. Eén had een donkerblauwe jas, de vierde een zwarte jas.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…