Home Zuid-Holland Den Haag Vader en moeder aangehouden voor openstaande straffen

Vader en moeder aangehouden voor openstaande straffen

De vreemdelingenpolitie hield dinsdagavond een 47-jarige Roemeense vrouw en haar 54-jarige man aan in een woning aan het Newtonplein in Den Haag.

De vreemdelingenpolitie hield samen met de gemeente een controle op overbewoning, in de betreffende woning waren acht personen aanwezig. Het Roemeens gezin zat in één kamer. De vrouw moest nog een straf uitzitten van 532 dagen of een boete betalen van 15.438 euro. In totaal stond zij 102 keer gesignaleerd. Haar echtgenoot een 54-jarige Roemeense man moest nog een straf van 8 dagen uitzitten of een bedrag van 540 euro betalen. Vader en moeder zijn beide aangehouden en meegenomen naar het bureau. Ook hun beider zonen (twintigers) stonden gesignaleerd, zij konden hun boetes direct betalen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…