Home Zuid-Holland Delft 79-jarige Riet (Maria) van Veldhoven – van Velzen vermist

79-jarige Riet (Maria) van Veldhoven – van Velzen vermist

De politie is op zoek naar de 79-jarige Riet (Maria) van Veldhoven – Van Velzen. Zij verliet maandagochtend 22 april haar woning op weg naar haar huisarts. Ze is daar echter nooit aangekomen. Mevrouw van Veldhoven – van Velzen verliet rond 09.15 uur op haar fiets haar woning aan het Jan Joostenplein naar haar huisarts op de Lelijstraat in Delft. Ze is suikerpatiënt en heeft insuline nodig. Dit heeft zij zeer waarschijnlijk niet bij zich! De politie heeft op de dag van de vermissing met verschillende politie-eenheden gezocht naar mevrouw van Veldhoven – van Velzen. Ook werd er een Burgernet-bericht verstuurd. ’s Avonds rond 21.20 uur hebben duikers van de brandweer een gebied van het water bij Delftse Hout doorzocht. Dit was naar aanleiding van een passant die daar een hond uitliet. Haar hond werd heel onrustig en bleef maar naar het water lopen. De politie besloot het zekere voor het onzekere te nemen en het gebied te laten doorzoeken. Er werd echter niets aangetroffen.

Mevrouw is ongeveer 1.55 m, blanke huidskleur, heeft blond/grijs haar een volslank postuur, groene ogen. Zij droeg waarschijnlijk een blauwe jas tot boven haar knie, een beige pantalon en beige schoenen. Zij is op haar groene damesfiets met blauwe fietstassen vertrokken.

Heeft u Riet van Veldhoven – Van Velzen gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Delft – Man overleden na auto te water Oostpoortweg

Zondagochtend 10 december raakte een personenauto door nog onbekende oorzaak te water bij …