Home Zuid-Holland Den Haag 78-jarige vrouw op gewelddadige wijze beroofd

78-jarige vrouw op gewelddadige wijze beroofd

Een 78-jarige vrouw werd zaterdagavond rond 23.30 uur op een gewelddadige wijze beroofd van haar handtas in de omgeving van de Torenstraat. Ze werd met hoofdletsel en in verwarde toestand aangetroffen op de Vlamingstraat in Den Haag. Het slachtoffer was samen met een kennis naar een restaurant op de Hofweg geweest. Zij vertrok daar omstreeks 22.30 uur en liep vanaf het Buitenhof richting Jan Hendrikstraat. Ze is vermoedelijk slachtoffer geworden van een straatroof in de omgeving van de Torenstraat. Een omstander zag het slachtoffer met een bebloed gezicht lopen op de Grote Markt, in de richting van de Spuistraat. De vrouw was echter zeer verward en herinnerde zich niet veel meer.

Het slachtoffer is in ieder geval vanaf het Buitenhof in de richting van de Torenstraat gelopen. Er zijn verschillende routes mogelijk die zij gelopen kan hebben. Het slachtoffer is enorm aangedaan van het incident en kan zich helaas de looproute niet meer herinneren. Ze herinnert zich wel dat ze een harde klap van achteren kreeg, vermoedelijk op de hoek van de Torenstraat met het Agnietenpad.

Een onbekende gebleven persoon bracht zondag rond 13.00 uur een aantal gevonden goederen bij politiebureau Jan Hendrikstraat. Deze bleken van het slachtoffer te zijn. De politie is op zoek naar dit persoon en tevens naar getuigen die informatie kunnen geven over de daders, de exacte locatie van de beroving en de gelopen route van het slachtoffer.

 

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…