Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Verdachten van inbraak aangehouden

Verdachten van inbraak aangehouden

De politie heeft maandag 24 juni een twee Alphenaren van 16 en17 jaar en een 16-jarige jongen uit Den Haag aangehouden op verdenking van inbraak in een pand aan de Raadhuisstraat. De inbraak vond plaats in het weekend van vrijdag 12 april.

Buiten het pand, in de bosjes, werden goederen aangetroffen die uit het pand afkomstig waren. Er werd onder meer geld gestolen. De politie heeft in het onderzoek meerdere getuigen gesproken. De verdachten zijn na verhoor in verzekering gesteld, maar zijn dinsdag 25 juni in de middag heengezonden. Zij moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Een 14-jarig meisje uit Sassenheim werd ook maandag aangehouden. Zij is diezelfde dag, na verhoor, heengezonden. Zij wordt ervan verdacht geld, verkregen uit de inbraak, te hebben aangenomen. De politie doet nog verder onderzoek.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Leidinggevende warenhuis verduisterde duizenden artikelen

Lampen, textiel, chocola, computerspullen en nog veel meer. Toen de politie de woning van …