Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – EVA-team houdt weer twee personen aan

Den Haag – EVA-team houdt weer twee personen aan

Rechercheurs van het EVA-Team hebben dinsdagmorgen, 19 september, een 37-jarige Hagenaar aangehouden die nog 101 dagen hechtenis open had staan.

De Hagenaar was door het gerechtshof in Arnhem veroordeeld wegens oplichting. Omdat hij niet te traceren was om zijn straf uit te zitten werd het EVA-team begin september ingeschakeld. Na enig speurwerk bleek de Hagenaar te verblijven bij een vriendin in Wormer. Hij werd gezien toen hij met haar auto kwam aangereden bij de woning. Samen met agenten van het plaatselijke politieteam werd hij in de woning aangehouden.

Afgelopen vrijdag, 15 september, werd een 41-jarige Hagenaar aangehouden die nog 60 dagen celstraf moest uitzitten. De man werd in maart dit jaar door de rechtbank in Den Haag veroordeeld naar aanleiding van een diefstal. De man was enige tijd niet te vinden waarna het EVA-Team werd gevraagd hem op te sporen en aan te houden. Hij bleek in zijn woonplaats te verblijven en werd aangehouden nadat hij op een fiets was gestapt op de Rijswijkseweg. Na een korte achtervolging werd hij in een winkel aangehouden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…