Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Medewerkster betrapt bij diefstal cosmetica

Eindhoven – Medewerkster betrapt bij diefstal cosmetica

We hielden vrijdagavond 15 september een medewerkster van een parfumerie in Eindhoven aan, nadat ze werd betrapt op het wegnemen van cosmetica met waarde van ruim 1.300 euro.

De 29-jarige medewerkster liep vrijdagavond tegen de lamp toen ze tijdens haar werk in het Eindhovense stadsdeel Woensel betrapt werd op de diefstal van diverse cosmetische producten. De verdachte werd door ons aangehouden en vervolgens hebben wij verder onderzoek gedaan onder meer op het woonadres van de vrouw in het Belgische Neerpelt. Daar vonden wij nog een kleine 300 cosmetica-artikelen met een waarde van enkele duizenden euro’s. We onderzoeken of deze producten ook gestolen zijn en afkomstig zijn van de parfumerie waar de vrouw werkte of van een andere locatie. De vrouw zit voorlopig vast.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man aangehouden voor drugs in auto

Er werd gisterenavond in de Aphroditestraat rond 22:30 uur een 22-jarige man aangehouden v…