Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte aangehouden voor belaging meisje

Rotterdam – Verdachte aangehouden voor belaging meisje

Maandagavond rond 23.00 uur heeft de politie een 27-jarige Rotterdammer aangehouden in Coolhaven. Hij wordt verdacht van de belaging van een jong meisje in datzelfde gebied in augustus. Sporenonderzoek leidde uiteindelijk naar de verdachte.

Op woensdagmiddag 16 augustus tussen 12.30 uur en 12.50 uur betastte een man het meisje in een appartementencomplex aan de Coolhaven. Dat gebeurde in een ruimte waar vuilcontainers staan. Zij verzette zich hevig en schreeuwde om hulp. Daar kwamen andere mensen op af, en de man ging er vandoor. Onderzoek in de omgeving en gesprekken met mogelijke getuigen leverden niet direct aanwijzingen op richting de dader. Sporenonderzoek deed dat nu wel. De verdachte wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De recherche vervolgt het onderzoek. Het meisje is slachtofferhulp aangeboden.
Heeft u nog informatie die kan helpen bij het onderzoek of wilt u nog tips doorgeven? Dat kan via 0900-8844 of met onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel M. 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…