Home Zuid-Holland Den Haag Gevaarlijke medicijnen gestolen bij inbraak

Gevaarlijke medicijnen gestolen bij inbraak

Bij een psyschiatrische instelling van de Parnassia Groep aan de Monsterseweg werden in de nacht van maandag op dinsdag tijdens een inbraak zeer gevaarlijke medicijnen gestolen. De medicijnen kunnen in een kleine dosering al grote schade aanrichten. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Een medewerker van de instelling hoorde tussen 3.00 uur en 4.00 uur gestommel en kwam tot de ontdekking dat er een raam geforceerd was en de medicijnkast was opengebroken. Direct is de politie gewaarschuwd. De gestolen medicijnen zijn al bij een kleine dosering zeer gevaarlijk. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De politie waarschuwt met klem dat de medicijnen (Clozapine) bij onjuist gebruik en dosering zeer gevaarlijk kunnen zijn. Clozapine wordt door artsen vaak voorgeschreven bij Psychoses en Schyzofrenie.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…