Home Zeeland Middelburg Alcoholcontroles in Zeeland

Alcoholcontroles in Zeeland

Tussen zaterdag 21.00 uur en zondag 04.00 uur is door de politie een alcoholcontrole gehouden in Middelburg. In totaal is er bij 622 bestuurders een blaastest afgenomen. Dit vond plaats op het Seisplein. De Volderijlaagte, de Poelendaeleweg en het Groen Woud. Twee bestuurders bleken te veel alcohol te hebben genuttigd.

Sluis/Eede. Tussen vrijdag 20.30 uur en zaterdag 04.00 uur is een alcoholcontrole gehouden in Sluis en Eede. Hier zijn 102 blaastesten afgenomen. Hiervan hadden drie bestuurders de maximale toegestane hoeveelheid alcohol overschreden.

Tholen/gemeente Reimerswaal/Kapelle. Tussen zaterdag 21.00 uur en zondag 04.00 uur. Er is gecontroleerd in Rilland, Tholen, Sint Maartensdijk en Kapelle.Van de driehonderd gecontroleerde bestuurders bleken er drie in overtreding. Eén van de drie moest zijn rijbewijs inleveren. Een bestuurder in Rilland negeerde het stopteken van de politie, vervolgde met onverminderde snelheid zijn weg en omzeilde een agent door over het verdrijvingsvlak te rijden. Van dit voertuig is het kenteken opgenomen. Deze bestuurder zal binnenkort bekeuringen tegemoet kunnen zien.

 

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…