Home Zeeland Vlissingen Gesignaleerde dief tijdens verkeerscontrole aangehouden

Gesignaleerde dief tijdens verkeerscontrole aangehouden

Het is een 24-jarige dief uit Vlissingen gelukt om enkele weken uit handen van de politie te blijven. Tot gisteravond om precies te zijn, toen informatie bij ons binnenkwam dat hij in een woning aan de Jan Vermeerlaan in Vlissingen zou zitten. Omdat de verdachte bij ons bekend staat als vuurwapengevaarlijk is de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) ingezet om de man aan te houden. Helaas is de man intussen gevlogen.

Later die avond is het geluk weer aan de zijde van de politie. Tijdens een verkeerscontrole in Dordrecht wordt de auto van de man aan de kant gezet. De Dordtse collega’s hebben als snel in de gaten dat de man gesignaleerd staat en wordt vervolgens, iets later dan gepland, alsnog aangehouden.

Laad meer Vlissingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…