Home Noord-Brabant Breda Drugsdealer aangehouden in Breda

Drugsdealer aangehouden in Breda

De politie heeft dinsdagavond 25 juni 2013 tijdens een gerichte actie tegen drugsrunners en dealers, op de Havermansstraat een 37-jarige Bredanaar aangehouden. De man bood aan twee agenten in burger,die in een auto met buitenlandse kentekenplaten reden, een zakje hennep te koop aan.

Op de kruising van de Haagweg met de Tramsingel / Weerrijssingel stopten de dienders omdat het verkeerslicht op rood stond. Op dat moment kwam een er een fietser naast hen staan die in hun richting keek. De man sprak hen aan en vroeg of zij wiet zochten. Hij herhaalde de vraag in het Engels. Vervolgens wenkte hij de politiemensen om hem te volgen. Hij loodste de agenten naar de Havermansstraat. Daar zei hij in dat hij ze moesten oppassen voor de politie. Hij haalde vervolgens een gripzakje met hennep en zei daarbij: “You want the good stuff? You are flying high” Vervolgens is de drugsdealer aangehouden. De politie zal ook komende week acties houden om de overlast van runners en dealers tegen te gaan. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…