Home Zeeland Middelburg Aanhoudingen na vernielen autospiegels

Aanhoudingen na vernielen autospiegels

Koninginnenacht rond 01.00 uur, zijn vier Middelburgers aangehouden voor het vernielen van autospiegels. Kort daarvoor was door een oplettende getuige melding gedaan dat op de Vlissingsesingel de spiegels van auto’s waren getrapt. De daders zouden vier jongens zijn op de fiets die waren weggereden richting de Zandstraat. Eén van hen had een opvallend signalement.

Ter hoogte van de Lange Geere werd door agenten een groepje van vier personen aangetroffen waarvan één voldeed aan het opgegeven signalement. Het viertal, tussen de 15- en 18 jaar oud, zijn ter plaatse aangehouden.

Tijdens de voorgeleiding bleek dat één van de jongens, de 18-jarige, geen vernielingen had gepleegd. Hij is in vrijheid gesteld. De vierde verdachte bleek een 14-jarige jongen uit Middelburg. Hij meldde zich later op het politiebureau en is ook aangehouden.

In de omgeving van de Vlissingsesingel/Zandstraat zijn tot nu toe acht auto’s aangetroffen met een kapotte buitenspiegel. Enkele gedupeerden hebben aangifte gedaan.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…