Home Zeeland Middelburg Getuigen gezocht mishandelingen vrouw

Getuigen gezocht mishandelingen vrouw

Een 37-jarige vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandelingen. Zij heeft daarbij diverse verwondingen opgelopen en moest zich laten behandelen bij de huisarts. Het geweld dat haar is overkomen heeft in de relationele sfeer plaatsgevonden. De vrouw loopt op maandag 11 maart jl. omstreeks 13.15 uur van de bushalte bij het treinstation aan de Kanaalweg richting de stationsrestauratie. Onverwacht wordt zij van achteren vastgegrepen door een man en valt daarbij achterover op haar hoofd. Terwijl zij op de grond ligt slaat en stompt de man haar diverse malen in het gezicht en op haar lichaam. Na enige tijd laat de man haar onder het uiten van bedreigingen gaan.

Op bijna dezelfde plek bij de stationsrestauratie wordt de vrouw op woensdag 13 maart jl. omstreeks 11.15 uur opnieuw belaagd door dezelfde man. Ook ditmaal wordt zij tegen de grond gewerkt en diverse malen gestompt en geslagen.

Signalement geweldpleger

De vrouw ziet, terwijl zij op de grond ligt, vanuit haar ooghoeken dat enkele mensen op enige afstand van haar mishandelingen getuige zijn. Naar deze mensen zijn wij op zoek. Heeft u op één van beide dagen gezien wat er gebeurd is, laat het ons dan weten (0900-8844). Hoe meer informatie er vastgelegd kan worden hoe groter de kans is dat de man veroordeeld wordt voor zijn daden.

Signalement man:
lengte 1.75 m
gewicht ongeveer 100 kilo
kort stekelig grijs haar
donkerblauwe jas met kangoeroe logo
donkere spijkerbroek
zwart-witte sportschoenen merk Adidas
sporttas merk Nike

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie treft vuurwapen en drugs aan in woning; bewoner aangehouden

Politiemensen hebben vrijdagochtend 22 september 2023 in alle vroegte in een huis aan de V…