Home Overijssel Deventer Overval op tankstation in Deventer

Overval op tankstation in Deventer

Woensdag vond er een overval plaats op een tankstation aan de Diepenveenseweg in Deventer. Om ongeveer 22:10 uur kwam de melding bij de politie binnen. Een man was het tankstation binnen gekomen en wilde bij de kassa geld hebben van de medewerker van het tankstation onder bedreiging van een mes. Op een gegeven moment ontstond er een worsteling tussen de medewerker en de man waarbij de medewerker van het tankstation gewond raakte aan zijn hand. Na de overval ging de man er vandoor. De politie zette gelijk de achtervolging in. Op de Middenrij werd een lopende man gezien. Deze liep de Tweede Pauwelandstraat in. Een getuige had gezien dat de man iets onder een geparkeerde auto had gegooid. Bij controle bleek dit een pakket met geld en shag te zijn. Vervolgens kreeg de politie het signalement van de overvaller door. De man die zich aan de Tweede Pauwelandstraat bevond, voldeed aan het signalementen werd aangehouden voor diefstal met geweld. Het betrof een 28-jarige man uit Twello. De medewerker van het tankstation werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…