Home Zeeland Middelburg Steekpartij in Middelburg na ruzie over scooter

Steekpartij in Middelburg na ruzie over scooter

Aan de Esdoornlaan in Middelburg is zondagmiddag een 40-jarige inwoner van Middelburg bij een ruzie gestoken met een scherp voorwerp. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. Een 18-jarige inwoner van Middelburg en 39-jarige man eveneens uit Middelburg meldden zich korte tijd later op het politiebureau. Zij zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor. Mogelijk is een ruzie over een scooter aanleiding tot het incident. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en moet alle betrokkenen op dit moment nog verhoren.

Laad meer Middelburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Politiestudenten delen bekeuringen uit tijdens verkeerscontrole

Politiestudenten hebben dinsdag 4 oktober op de Oude Veerhavenweg een verkeerscontrole geh…