Home Nederland Mogelijk familiedrama in Vlissingen

Mogelijk familiedrama in Vlissingen

Bij mogelijk een familiedrama in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen is zondagmiddag een 54-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar 53-jarige man is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

Rond 17:00 uur waarschuwde een ongerust familielid de politie, omdat hij geen contact kon krijgen met het tweetal. Agenten troffen in de woning de overleden vrouw en de zwaar gewonde man aan. Ambulancepersoneel en een team van de traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. De traumahelicopter is vanwege ruimtegebrek geland op het strand aan de Boulevard Evertsen.

Rechercheurs van Forensisch Onderzoek zijn volgens een woordvoerder van de politie begonnen met een sporenonderzoek in de woning. De man is in het ziekenhuis na behandeling aangehouden.

Laad meer Nederland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Man gewond na steekincident in woning

In een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen vond op zondagochtend 4 december, rond 10.3…