Home Zeeland Vier gewonden bij ongeluk in Kerwerve

Vier gewonden bij ongeluk in Kerwerve

Rond 19.00 uur zijn donderdag op de Kakkersweelweg in Kerwerve vier mensen gewond geraakt. Ze zaten bij elkaar in de auto die op een talud tegen een boom reed. De gewonden, die allemaal aanspreekbaar waren, zijn door de brandweer uit de auto bevrijd. Voor de hulpverlening waren verder onder meer vijf ambulances en een traumahelikopter aanwezig. De slachtoffers zijn vier jongens (meer gegevens nog niet bekend). Ze zijn naar ziekenhuizen in Goes (2x), Dirksland en Bergen op Zoom gebracht. De auto is totaal vernield. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Laad meer Zeeland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen / Oost-Souburg – Politie houdt fietsendief aan

Politiemensen hielden zaterdagmiddag 21 januari 2023 een fietsendief aan. De man wordt erv…