Home Utrecht Utrecht Stad Sublime FM twee maanden live op Utrecht Centraal

Sublime FM twee maanden live op Utrecht Centraal

Sublime FM zendt in april en mei live uit vanuit de nieuwe stationshal van Utrecht CS. De glazen studio van 130m2 is voor de gelegenheid ingericht door Jean Marc des Bouvrie. Naast een daginvulling vol entertainment en acties, komen er ook diverse artiesten langs om hun muzikale bijdrage te leveren. De Sublime studio op Utrecht Centraal start op 1 april. Naast fresh news en jazzy sounds wordt de ochtendshow live uitgezonden, maar zullen ook programma’s opgenomen worden als Episodes van Giovanca, Candy Store met Candy Dulfer, Sunday Morning Jazz Moves met Hans Mantel.

Tussen 07.00 – 19.00 uur is de studio voor iedereen toegankelijk. Naast flexwerk mogelijkheden richten we een loungeplek in om te genieten van de muziek van Sublime. Ook zullen wij rondetafelgesprekken voeren met luisteraars, gasten en passanten.

Sublime FM laat hiermee haar nieuwe gezicht zien. Een jazzy zender die staat voor een mix van jazz, soul, latin en lounge, afgewisseld met positief nieuws. Belangrijk uitgangspunt voor de uitzendingen vanuit Utrecht centraal is contact met de luisteraar door niet alleen te zenden, maar ook te ontvangen. Binnenkort meer nieuws over de invulling.

Op Utrecht Centraal komen dagelijks zo’n 225.000 mensen voorbij. Sublime FM biedt de passanten op unieke wijze een kijkje in de keuken van de zender.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…