Home Economie Vijfendertig ziekenhuizen op service van Zetacom via Patientline

Vijfendertig ziekenhuizen op service van Zetacom via Patientline

Patientline uit Zoetermeer kiest voor een intensieve samenwerking voor service, uitbreidingen en onderhoud met system integrator Zetacom. Patientline koos met Zetacom voor ruime expertise op het gebied van telefonie in de zorg. “Na een periode van een jaar op ad-hoc basis met elkaar te hebben samengewerkt, was het resultaat ernaar om een contract af te sluiten,” vertelt Bart van Doesburg, Manager ICT bij Patientline. “Zetacom is in staat om op kostenefficiënte wijze ook analoge systemen te onderhouden en uit te breiden.” Ook de transparante werkwijze van Zetacom speelde een belangrijke rol bij de keuze. Zetacom directeur Dick Dompeling: “Onze klanten hebben via een webportal inzage op alle activiteiten die via servicecalls zijn ingeschoten en hebben via één account inzage in de status van actieve calls, servicehistorie en strippenkaarten voor meerdere vestigingen.”

12.000 gebruikers kunnen rekenen op 24×7 support
Zorgconsumenten hebben tijdens hun verblijf in een ziekenhuis behoefte aan televisie, internet en telefonie. Patientline faciliteert hierin bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Patientline verzorgt voor haar klanten alle patiëntentelefonie, inclusief de administratieve afhandeling zoals de verrekening van belkosten. De patiëntentelefonie staat los van de telefonie van de organisatie en loopt via een eigen telefooncentrale. Patientline verzorgt ook het technische gedeelte voor deze ziekenhuizen en zorginstellingen. Patientline heeft gekozen om een deel van haar technische support uit te besteden, zodat zij meer flexibel kan inspelen op de klantvraag. Hiervoor is een contract afgesloten met Zetacom voor het verzorgen van service en onderhoud op de Patientline klantlocaties die gebruik maken van analoge systemen, waaronder de ziekenhuizen Erasmus MC, UMCG en Academisch Medisch Centrum. In totaal gaat het om ruim 12.000 poorten, voornamelijk op NEC-Philips en Siemens systemen. Vanaf tweedelijns support, het 24×7 verhelpen van storingen, tot preventief onderhoud en uitbreidingen.

 

Laad meer Economie

Geef een reactie

Bekijk ook

Wereld betaalt sneller, Nederland langzamer

Wereldwijd worden facturen iets sneller betaald. Dat geldt niet voor Nederland. Ons land l…