Home Economie DIN Solutions opent tweede vestiging in Centraal Nederland

DIN Solutions opent tweede vestiging in Centraal Nederland

Per 1 maart a.s. opent DIN Solutions een tweede vestiging in Ede. Centraal gelegen in Nederland, in het hart van Food Valley, een belangrijk speerpunt in de branchefocus van DIN Solutions. “We hebben de afgelopen jaren een continue groei doorgemaakt en mede vanwege onze inmiddels door het hele land gevestigde klantenkring was de tijd rijp voor uitbreiding met een tweede vestiging.  Door een kantoor centraal in Nederland te openen zitten we dichter bij een belangrijk deel van onze klanten en markten. Omdat we bekend staan om het opbouwen van duurzame en langdurige relaties met onze  klanten en daarbij vaak intensieve contacten ontstaan, maakt een tweede vestiging ons op termijn flexibeler en verhoogt het de kwaliteit van onze service.” aldus Pierre van de Moosdijk, algemeen directeur van DIN Solutions.

Een andere belangrijke reden voor het openen van een tweede vestiging is de nog steeds groeiende behoefte aan nieuwe medewerkers. Door de gerichte branchefocus is DIN Solutions zeer succesvol en dus continu op zoek naar nieuwe collega’s.

De nieuwe vestiging in Ede wordt per 1 maart a.s. geopend en is gevestigd in het Color Business Center, Galvanistraat 1, 6716 AE, Ede.

Laad meer Economie

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…