Home Utrecht Utrecht Stad Drugsdealers opgepakt

Drugsdealers opgepakt

De politie heeft maandagavond 24 juni twee mannen opgepakt omdat zij verdacht worden van het handelen in verdovende middelen.

Omstreeks 19.15 uur kreeg de politie meerdere meldingen, dat er mogelijk gedeald werd in de Otterstraat. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat vanuit een auto verdachte handelingen werden verricht. Bij het zien van de politie begon een van de mannen direct te rennen. Na een korte achtervolging werd de 19-jarige man uit Utrecht aangehouden.

Toen de agenten een andere verdachte wilde controleren ging ook hij op de loop. De 23-jarige man uit Utrecht werd eveneens na een korte sprint aangehouden. Tijdens de fouillering werden bij beiden mannen verdovende middelen aangetroffen. Ook werd contact geld en meerdere telefoons in beslag genomen.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…