Home Utrecht Utrecht Stad Auto’s in brand gestoken

Auto’s in brand gestoken

Drie auto’s raakten in de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 juni zwaar beschadigd. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Rond 03.10 uur kreeg de politie een melding dat een auto in brand stond op de Grenadadreef. Ter plaatse stonden twee auto’s in de brand. Naast de brandende auto stond een derde auto die inmiddels ook beschadigd was door de brand. De brandweer heeft de brand geblust. Uit eerste onderzoek is gebleken dat twee van de drie auto’s vermoedelijk in brand gestoken zijn. De politie is op zoek naar getuigen. heeft u informatie? Belt u dan met de politie op nummer 0900 – 88 44.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…