Home Utrecht Utrecht Stad Aangehouden voor poging diefstal motorscooter

Aangehouden voor poging diefstal motorscooter

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden omdat hij probeerde een motorscooter te stelen. Tijdens de surveillance zagen agenten omstreeks 03.15 uur op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, ter hoogte van de Cornelis Mertenstraat, twee mannen zich verdacht ophouden bij een motorscooter. Bij het zien van de politie ging één van de twee mannen ervandoor. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de man bezig was de motorscooter te stelen zette één van de agenten de achtervolging in.

Op een gegeven moment was de agent de man kwijt maar zag hij wel dat er plotseling een gestreste kat de weg overstak. Hierop nam de agent poolshoogte en trof de verdachte, 20 jaar uit Utrecht, ter hoogte van de Leo XIII straat aan. De man werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De motorscooter werd in beslag genomen. De andere man kon zijn weg vervolgen.

 

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…