Home Utrecht Utrecht Stad Mannen met getrokken wapen aangehouden

Mannen met getrokken wapen aangehouden

In nacht van zondag op maandag heeft de politie twee mannen opgepakt omdat zij mogelijk in bezit waren van een vuurwapen en betrokken bij een vechtpartij. De politie kreeg rond 00.20 uur een melding dat er gevochten werd in de omgeving van de Jutfaseweg in Utrecht. Ter plaatse troffen agenten een grote groep personen op straat aan. Iedereen gaf aan dat er ruzie was geweest en gebruik was gemaakt van een vuurwapen. Agenten zetten de omgeving af en probeerden helder te krijgen wat zich op straat had afgespeeld.

Al snel bleek dat twee personen in een donker kleurige auto betrokken waren bij de bedreigingen en mogelijk in bezit van een vuurwapen. Het tweetal, 24 en 25 jaar beiden uit Amsterdam, werd niet veel later in de omgeving van de Socratesbrug aangehouden. De politie doet onderzoek naar de vechtpartij.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…