Home Utrecht Bestuurster brommobiel gewond in Maarssen

Bestuurster brommobiel gewond in Maarssen

Een bestuurster van een brommobiel raakte op dinsdagochtend in Maarssen gewond bij een ongeval. Rond 08.35 uur reed een 52-jarige vrouw uit Maarssen met haar brommobiel over de Safariweg. Bij haar in het autootje zat een 16-jarige jongen uit Maarssen. Ter hoogte van het station stak een 44-jarige vrouw uit Maarssen de voetgangersoversteekplaats in de richting van het station over. De scootmobielbestuurster zag dit te laat, remde hard en week uit. Daardoor belandde de scootmobiel op zijn zijkant. De overstekende voetgangster werd niet aangereden. De 16-jarige passagier kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De 52-jarige bestuurster had veel pijn in haar linkerschouder en werd uit het voertuig gehaald, zij zat niet bekneld. Een ambulance bracht haar over naar het UMC in Utrecht.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…