Home Utrecht Hennepgeur leidt tot tien aanhoudingen

Hennepgeur leidt tot tien aanhoudingen

Woensdagmiddag rond 16.35 uur reden agenten over de Gageldijk inMaarssen. Ter hoogte van een vrijstaande woning roken zij een sterke hennepgeur. Zij gingen het terrein op en zagen dat vier personen bij een schuur hennep aan het knippen waren. Het viertal ging er bij het zien van de politie vandoor. Agenten gingen achter hen aan en hielden de vier aan. In de woning bij de schuur troffen agenten nog zes personen aan. Ook dit zestal werd aangehouden.

Bij onderzoek troffen agenten hennep aan, dat lag te drogen in de schuur, in de woning en een ander schuurtje. Tevens bleek een auto die op het terrein stond van diefstal afkomstig te zijn. Deze auto en zeven andere auto’s die op het terrein stonden, zijn in beslag genomen. Bij fouillering van één van de vrouwelijke verdachten, werd een bedrag van 45.000 euro aangetroffen, die zij in haar onderkleding had verstopt. In één van de gebouwen troffen agenten een vuurwapen aan.

De verdachten, zeven mannen in de leeftijd van 19-54 jaar en drie vrouwen in de leeftijd van 24-48 jaar en afkomstig uit Spankeren, Doesburg, Maarssen, Breukelen en Tienhoven, zijn naar het politiebureau overgebracht en voor nader onderzoek vastgezet.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…