Home Noord-Holland Hilversum Man aangehouden voor woninginbraken en poging beroving pizzabezorger

Man aangehouden voor woninginbraken en poging beroving pizzabezorger

Maandag kon na onderzoek door het Woninginbrakenteam een verdachte aangehouden worden op verdenking van betrokkenheid bij twee inbraken en een poging beroving. De 21-jarige verdachte uit Utrecht wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een woninginbraak aan de Dotterstraat en Kievitstraat in Hilversum eind januari 2013.

Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op 1 april 2013 een pizzabezorger geprobeerd heeft te beroven van geld op de Kastanjelaan in Hilversum. De pizzabezorger was onderweg naar een adres toen een man hem de weg versperde. De man wilde geld van de pizzabezorger. Die ging daar niet op in waarna hij geslagen werd door de verdachte. De pizzabezorger wist weg te rijden.

De Utrechter zit vast en wordt woensdag 10 april voorgeleidt bij de rechter-commissaris in Lelystad.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…