Home Noord-Holland Hilversum Busje met zakken hennep erin

Busje met zakken hennep erin

In de nacht van zondag op maandag roken agenten bij een busje een henneplucht. In het busje bleek een aantal zakken vol hennep te liggen. Rond 05.00 uur reden agenten over de Oosterengweg in Hilversum en zagen een busje rijden met een auto er vlak achter. Ze vonden dit verdacht en besloten de voertuigen te volgen. De bestuurder van het busje verhoogde de snelheid bij het zien van de politieauto. Toen de agenten erachteraan wilde, blokkeerde de auto achter het busje de weg. De agenten wisten eromheen te komen waarna het busje op de carpoolplaats bij Blaricum werd gestopt. In het busje bleken een aantal zakken vol hennep te liggen. De bestuurder, een 25-jarige man uit Utrecht, werd aangehouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

 

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…