Home Utrecht Inbreker op heterdaad aangehouden

Inbreker op heterdaad aangehouden

Op de Cremerstraat in Utrecht is vrijdagmiddag dankzij een oplettende buurman op heterdaad een inbreker aangehouden. Een buurtbewoner hoorde rond 15.10 uur glasgerinkel bij een woning. Hij vertrouwde het niet, want hij wist dat de bewoners nog diezelfde ochtend op vakantie waren gegaan. De man nam een kijkje en zag een vernield raam. Hij belde direct de politie. Agenten waren snel ter plaatse en hoorden nog gerommel in de woning. De verdachte was op dat moment nog bezig met inbreken. Agenten hielden hem aan. De man (gegevens nog onbekend) is ingesloten voor onderzoek.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…