Home Utrecht Utrecht Stad Einde wijkspreekuur Buurthuis Oudwijk

Einde wijkspreekuur Buurthuis Oudwijk

Het wekelijkse spreekuur van de wijkagenten van Oudwijk en Buiten Wittevrouwen in het buurthuis aan de Oudwijkerdwarsstraat is komen te vervallen. Het aantal bewoners dat van dit spreekuur gebruik maakte, bleef achter bij de verwachting. Een klein jaar geleden, in mei 2012, startten wijkagenten Mirjam Meeuwis en Stan van den Brink met een wekelijks spreekuur op vrijdagochtend. De insteek was om bewoners op een laagdrempelige manier in contact te laten komen met de politie.

Buurtbewoners waren welkom om vragen te stellen over veiligheidskwesties in de buurt. Maar ook om overlast te melden of gewoon kennis te maken met de wijkagenten en informatie te verkrijgen over het werk van de politie in de buurt.

 

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…