Home Flevoland Almere Bestuurder scooter rijdt door na aanrijding

Bestuurder scooter rijdt door na aanrijding

Woensdag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het Pas de Deuxpad in Almere, waarbij één van de betrokkenen na de aanrijding is doorgereden. Rond 18:35 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding op de kruising van het Pas de Deuxpad en het Karoenpad. Ter plaatse troffen agenten een man aan die in de berm zat. De 49-jarige man uit Almere had een hoofdwond en klaagde over pijn op zijn hoofd en duizeligheid. De man was in botsing gekomen met een scooter, welke na de aanrijding was doorgereden.

De politie hoorde van getuigen dat de scooter over het Karoenpad reed in de richting van de Isadora Duncanweg. De fietser reed over het Pas de Deuxpad uit de richting van de Salsastraat. Op de kruising vond de aanrijding plaats, waarbij de 49-jarige fietser op het voorwiel werd geraakt. De scooter ging er direct vandoor. Hij stak de busbaan over en is rechtsaf het Balerinapad opgegaan, in de richting van de Salsastraat. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.

De bestuurder van de scooter was een jongen, hij droeg geen helm, heeft blond stekelhaar, droeg een blauw vest en een zonnebril. De scooter was vermoedelijk een blauwe Peugeot Streetfighter.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Getuigen gezocht poging straatroof Almere

Op donderdagavond 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot …