Home Utrecht Utrecht Stad Indiaas cosmeticabedrijf kiest voor Utrecht

Indiaas cosmeticabedrijf kiest voor Utrecht

Het Indiase cosmeticabedrijf Shahnaz Husain formulations zal een distributievestiging openen in Utrecht. Het bedrijf wat producten maakt op basis van Ayurveda (traditionele Indiase homeopathie) ziet een grote markt voor haar organische cosmetica in de Benelux. Zaterdag heeft het bedrijf tijdens de Beauty Trade Special officieel de Nederlandse markt betreden.

De provincie Utrecht juicht de komst van het bedrijf toe. De provincie ziet India als een belangrijke handelspartner en helpt bedrijven als deze bijvoorbeeld met de procedures rond het vestigen in Nederland. De vestiging van Shahnaz Husain formulations in de regio Utrecht onderstreept de aantrekkingskracht van Utrecht als vestigingsplaats voor Indiase bedrijven.”

Dave Gurnani van Shahnaz Husain: “Utrecht ligt centraal in Nederland en heeft de goede distributiemogelijkheden. Dit samen met de prettige samenwerking met de lokale en regionale overheden maakt Utrecht voor ons de perfecte regio voor onze nieuwe vestiging.”

De lancering van het bedrijf tijdens de Beauty Trade Special zal worden geleid door mevrouw Bhaswati Mukherjee, de Indiase ambassadeur, en Dave Gurnani van Shahnaz Husain. Op deze beurs zijn verder meer dan 180 bedrijven aanwezig die de laatste innovaties en trends op het gebied van schoonheidsverzorging presenteren.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…