Home Utrecht Utrecht Stad Autokraker aangehouden

Autokraker aangehouden

De politie hield donderdagmiddag een man aan die verdacht wordt van het kraken van auto’s. Rond 13.45 uur werden agenten naar de Kanaalweg in Utrecht, ter hoogte van de Van Zijstweg gestuurd, omdat een getuige had gezien dat een man op een fiets opvallend veel aandacht had voor geparkeerde auto’s. Later zag de getuige dat de man in een auto was geweest en daarvan ook de achterklep had geopend. Agenten gingen ter plaatse en zochten op basis van een signalement naar de man. De verdachte, een 28-jarige Utrechter, werd op de Kanaalweg aangetroffen en aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat de man nog voor 1.800 euro aan bekeuringen open had staan. Op de Kanaalweg bleken meerdere auto’s te zijn opengebroken. De eigenaren zijn verzocht om aangifte te doen.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…