Home Utrecht Utrecht Stad Poging tot plofkraak pinautomaat Handelstraat

Poging tot plofkraak pinautomaat Handelstraat

In de vroege ochtend van vrijdag werd geprobeerd een pinautomaat te vernielen. De politie kreeg rond 04.30 uur de melding dat er een poging tot een plofkraak plaats had gevonden bij een pinautomaat aan de Handelstraat. Getuigen meldden dat er een auto bij de pinautomaat stond en dat zij gasflessen hadden gezien. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar de auto aan. Doordat de gasconcentratie te hoog was, zijn omliggende woningen ontruimd. Inmiddels zijn de bewoners teruggekeerd naar huis. Het voertuig dat bij de pinautomaat stond, is in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Een getuige meldde dat er twee scooters vanaf de Handelstraat waren weggereden in de richting van het Beethovenplein.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…