Home Utrecht Utrecht Stad Auto in brand gestoken

Auto in brand gestoken

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een auto in brand gestoken. Rond 05.55 uur kreeg de politie een melding van een getuige die zag dat een auto op de Waalstraat in Utrecht in brand stond. De getuige wist de politie te vertellen dat hij een man bij een auto had zien staan. Hij zag dat de man een ruit insloeg en vervolgens vermoedelijk iets brandbaars naar binnen had gegooid. Hierdoor ontstond brand in de auto. De verdachte was er op een scooter vandoor gegaan.

De politie is op zoek naar getuigen. De man was tussen de 1.60 en 1.70 mtr. lang en had een normaal postuur. Hij droeg een zwarte helm. De getuige dacht dat de man op een oud model Puch reed.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…