Home Utrecht Vrienden beroofd en mishandeld

Vrienden beroofd en mishandeld

Zondag hebben drie jongens een straatroof gepleegd in Utrecht. Hierbij werd een 16-jarige jongen beroofd en zijn 17-jarige vriend werd mishandeld. Rond 19.50 uur kreeg de politie de melding van een straatroof op de St. Maartendreef. Drie vrienden liepen op de Jamaicadreef toen zij werden aangesproken door drie jongens. Eén van de vrienden werd een steegje ingelokt en de jongens probeerden hem te beroven. Hierbij kreeg hij een aantal klappen, maar de jongens hebben niets kunnen stelen. Eén van de andere vrienden werd onder bedreiging van een wapen bestolen van onder andere zijn telefoon. De jongens zijn vervolgens weggegerend in de richting van de St. Maartensdreef. Agenten gingen in de omgeving naar de verdachten op zoek en een centralist van de meldkamer startte een Burgernetactie. De verdachten zijn niet meer aangetroffen en de politie onderzoekt de zaak.

De drie verdachten zijn ongeveer 16/17 jaar oud en hebben een getinte huidskleur. Twee van de jongens waren klein, één van hen was een stuk langer. Eén van de kleine jongens droeg een zwarte pet en een groene jas, de andere droeg een bruine jas en de langere jongen droeg een zwarte jas.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…