Home Utrecht Nieuwegein Winkeldief met openstaande boetes betrapt

Winkeldief met openstaande boetes betrapt

Personeel van een winkel betrapte op donderdagochtend enkele winkeldieven. Eén van hen had nog meerdere boetes openstaan. Rond 11.20 uur betrapte personeel van een winkel aan de Veldwade in Nieuwegein drie mannen op de diefstal van goederen, waaronder een deurslot, voor een totaalwaarde van rond de honderdvijftig euro. De politie werd gewaarschuwd en agenten gingen ter plaatse. De agenten brachten de verdachten, een 21-jarige Wervershover en twee mannen van 24 jaar uit Hensbroek en Oosterblokker, over naar het politiebureau. Tegen de drie is proces-verbaal opgemaakt voor de winkeldiefstal. Tevens bleek dat de Wervershover nog drie boetes voor in totaal ruim vijftienhonderd euro open had staan.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…