Home Flevoland Almere Automobilist raakt van de weg

Automobilist raakt van de weg

Vrijdagochtend rond 07.00 uur heeft er op de autosnelweg A27 in de bocht naar de A6 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een 27-jarige man afkomstig uit Vleuten gewond. In de bocht verloor de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur. In de berm schampte zijn voertuig een lantaarnpaal, waarna het in een greppel tegen een boom tot stilstand kwam. Het slachtoffer werd door brandweermannen, die de deur van zijn auto openknipten, uit zijn benarde situatie bevrijd. Hij werd met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis in Amsterdam. Later bleek dat het rijbewijs van de man ongeldig is verklaard. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…