Home Utrecht Nieuwegein Getuige(n) en verdachte gezocht van mishandeling 11-jarige

Getuige(n) en verdachte gezocht van mishandeling 11-jarige

De politie zoekt eventuele getuige(n) en de verdachte van een mishandeling op maandag 11 februari 2013. Het slachtoffer, een 13-jarige jongen uit Houten, liep door een klap en diverse schoppen blauwe plekken en bloeduitstortingen op.

Rond 15.45 uur stond een 13-jarige jongen uit Houten voor de ingang van een supermarkt gelegen aan De Passage in winkelcentrum City Plaza. Hij was daar samen met een schoolvriendinnetje. Dit meisje werd aangesproken door 2 jongens. Zij gaf aan geen tijd te hebben en liep bij de 2 jongens weg richting het busstation. Hierop werd de Houtenaar door beide jongens aangesproken en vervolgens door 1 jongen vastgepakt. De Houtenaar zei tegen die jongen dat hij hem los moest laten en probeerde ook richting het busstation te lopen. Hij werd echter van achteren door een van die jongens op zijn rug geslagen en meerdere keren tegen zijn been geschopt. De andere jongen stond vanaf een afstandje toe te kijken.

Signalementen jongens

Het signalement van de slaande en schoppende dader: een jongen met een licht getint uiterlijk, sprak Nederlands met Marokkaans accent, tussen 10 en 15 jaar, met een lengte van ongeveer 1.65 en 1.70 centimeter, tenger postuur, zwart/ kort opgeschoren haar, smal gezicht. Hij had een zwarte bril op en was gekleed in een zwarte halflange stoffen jas met capuchon en beige bontkraag en een lange broek. Van de 2e jongen is alleen bekend dat hij ook licht getint was, ongeveer even oud en hij droeg ook een zwarte overjas met capuchon met bontkraag.

Informatie melden

Een ieder die informatie heeft over deze mishandeling wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, bureau Nieuwegein, telefoon 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…