Home Utrecht Nieuwegein Gewonde bij kop-staartaanrijding

Gewonde bij kop-staartaanrijding

Een automobilist raakte op woensdagmiddag gewond bij een aanrijding tussen twee auto’s en een vrachtwagen. Rond 14.15 uur reed een 64-jarige automobilist uit IJsselstein over de Laagravenseweg. Hij moest remmen voor een vrachtwagen die voor hem reed, bestuurd door een 32-jarige Pool, en kwam op tijd tot stilstand. Een achter de IJsselsteiner rijdende 63-jarige automobilist uit Emmeloord zag te laat dat voor hem werd geremd. Hij botste tegen de auto van de IJsselsteiner, die daardoor tegen de vrachtwagen werd gedrukt. De 64-jarige man uit IJsselstein had last van zijn nek en ribbenkast. Een ambulance bracht hem voor onderzoek over naar het Diakonessenhuis in Utrecht. De beide andere bestuurders raakten niet gewond.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…