Home Utrecht Amersfoort Amersfoort / Leusden – Gezocht – ontvoering – Weberstraat Doornseweg – Amersfoort Leusden

Amersfoort / Leusden – Gezocht – ontvoering – Weberstraat Doornseweg – Amersfoort Leusden

Een 18-jarige man is vrijdagavond 19 januari rond 18.00 uur op de Weberstraat door een groep mannen in een grijze bestelbus getrokken en meegenomen. Rond 18.30 uur trof een automobilist hem gewond aan op de Doornseweg (N227) en alarmeerde de politie. Heb jij informatie? Neem contact op met de politie, 0900-8844 of bel anoniem: Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Vrijdagavond 19 januari is rond 18.00 uur een 18-jarige Amersfoorter in een grijze bestelbus met geblindeerde ramen getrokken. Een half uur later trok het slachtoffer de aandacht van een passerende automobilist. Deze getuige alarmeerde de politie. Het slachtoffer vertelde dat hij door een groep van 4 a 5 mannen in de bestelbus was getrokken en mishandeld. Op de N227 is hij op een parkeerstrook ter hoogte van hectometerpaal 2.6 uit de auto gezet. De Amersfoorter raakte gewond.

Een getuige heeft gezien dat de grijze bestelbus ongeveer 10 minuten op de Weberstraat heeft gestaan. Een groep van 4 a 5 mannen stond bij de bus. Een van deze personen droeg een oranje/rood kleurige trui.

Informatie?

Wij zijn op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest of meer informatie hebben over deze ontvoering, de grijze bestelbus of  (dashcam)beelden?hebben.  Neem dan contact op met de politie en bel met 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Deel je informatie met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…