Home Noord-Holland Purmerend – Man (59) overleden bij verkeersongeval in Purmerend

Purmerend – Man (59) overleden bij verkeersongeval in Purmerend

De politie kreeg vrijdag 19 januari rond 12.10 uur een melding van een ernstig ongeval aan de Visserijweg in Purmerend. Hierbij werd een scooter aangereden door een bestelauto. Het slachtoffer, een 59-jarige man uit de gemeente Edam-Volendam, is hierbij komen te overlijden. De politie onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval.

Het slachtoffer werd na zijn reanimatie overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is de man helaas komen te overlijden.

De bestuurder van de bestelauto is inmiddels gehoord en diens rol zal verder worden onderzocht. 

Slachtofferhulp
Mogelijk waren meerdere omstanders getuige van het ongeval. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als getuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…