Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Grote partij medicatie en harddrugs gevonden na anonieme melding

Amersfoort – Grote partij medicatie en harddrugs gevonden na anonieme melding

Naar aanleiding van een binnengekomen tip bij Meld Misdaad Anoniem (M.) is donderdag 11 januari een grote partij medicatie en harddrugs gevonden in een woning in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Twee verdachten zijn aangehouden.

Grote partij harddrugs en medicatie

Volgens de tipgever zou op het adres in de wijk Nieuwland drugs worden vervaardigd. De politie stelde een onderzoek in en besloot op donderdagmiddag 11 januari binnen te treden in het pand. Tijdens de doorzoeking troffen zij een grote partij harddrugs en medicatie, waarin het verboden is te handelen, aan. Naar schatting gaat het om meer dan 10.000 pillen. Een 36-jarige vrouw uit Amersfoort en een 32-jarige man uit Hilversum zijn aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen.

Alle spullen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie doet onderzoek naar de zaak.

 

Anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem

Steeds meer burgers gebruiken Meld Misdaad Anoniem (M.) om hun informatie of tip helemaal anoniem door te kunnen geven; en ook in deze zaak met succes! Meld Misdaad Anoniem onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie geeft over criminaliteit. Samen proberen wij met gemeenten en OM de omgeving steeds veiliger te maken. Ook jij bent daarin niet onmisbaar. Zie je een verdachte situatie? Of twijfel je over een situatie? Bel dan direct 112. Heb je informatie en deel je die dus liever anoniem? Doe dit dan online door hier te klikken of door (gratis) Meld Misdaad Anoniem te bellen op 0800-7000.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…