Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Gezocht – Explosie – Alkmaar – Olieslagerstraat

Alkmaar – Gezocht – Explosie – Alkmaar – Olieslagerstraat

Donderdagavond 11 januari vond bij een woning aan de Olieslagerstraat in Alkmaar een ontploffing plaats. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Rond 21.50 uur vond de explosie plaats. De woning raakte niet beschadigd door de explosie. Niemand raakte gewond. Op 9 januari vond ook een explosie plaats bij een woning aan de Olieslagerstraat. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen deze explosies.

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de explosie rond 21.50 uur of heeft u iets verdachts gezien vóór of na de ontploffing aan of in de buurt van de Olieslagerstraat? Heeft u camerabeelden? Laat het de politie direct weten via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.

 

Melden helpt

Ziet u een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Heeft u informatie over (de achtergronden van) een soortgelijk incident? Meld dit dan via 0900-8844. Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Beelden en foto’s kunnen verzonden worden via www.politie.nl/upload.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…