Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Politie onderzoekt incident in woning

Amersfoort – Politie onderzoekt incident in woning

Zondag 7 januari omstreeks 21.30 uur kreeg de politie melding van een dreigende situatie in een woning aan de Trekvogelweg in Amersfoort waarbij mogelijk sprake zou zijn geweest van dreiging met geweld.

Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse en na onderzoek hielden agenten alle aanwezigen in de woning aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De aangehouden verdachten variëren in leeftijd van 20-53 jaar en zijn afkomstig uit Amersfoort, Schiedam, Driebergen-Rijsenburg en Deventer. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…