Home Friesland Leeuwarden – Twee verdachten aangehouden na overval op tankstation in Leeuwarden

Leeuwarden – Twee verdachten aangehouden na overval op tankstation in Leeuwarden

Een tankstation aan de Valeriusstraat in Leeuwarden is zondagavond 7 januari overvallen. Twee personen hebben, mogelijk onder dreiging van een wapen, wellicht een geldbedrag buitgemaakt. Er zijn geen gewonden gevallen.

Op zondagavond 7 januari ontving de politie rond 22:07 uur een melding van een overval aan de Valeriusstraat in Leeuwarden. Twee personen zouden een medewerker van het tankstation hebben bedreigd mogelijk met van een wapen. Ze gingen er te voet, met waarschijnlijk een geldbedrag, vandoor in de richting van de wijk Bilgaard. Mogelijk hebben ze zich later verplaatst met de fiets.

Verdachten aangehouden
Al snel kon een eerste verdachte worden aangehouden aan het Rietveldplein. Later in de nacht heeft de politie een tweede verdachte kunnen aanhouden aan de Canadezenlaan. Beide verdachten zijn minderjarig en woonachtig in Leeuwarden. De verdachten worden verhoord over hun betrokkenheid bij de overval.

Beelden gezocht
De politie doet onderzoek en is op zoek naar meer informatie en (camera)beelden. Bent u getuige geweest en heeft u nog niet met ons gesproken? Of heeft u beelden waarop de verdachten te zien zijn? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt ook anoniem contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem (online of via 0800-700).

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…